Specialisaties
Een rechercheur heeft een brede algemene kennis nodig, en het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste snufjes en technieken.
Toch kan het weleens voorkomen dat bij bepaalde onderzoeken meer specialistische kennis vereist is. Denk hierbij aan specialisaties als branddeskundige, bioloog of handschriftkundige. In deze gevallen is het voor een recherchebureau niet rendabel om deze kennis zelf in huis te hebben en te behouden.
Daarom betrekken wij in zulke gevallen externe specialisten bij het onderzoek, om zo toch gebruik te kunnen maken van hun kennis en de kosten van de onderzoeken laag te kunnen houden.

Heimelijke / Verborgen Observaties:
Een van de specialisaties die wij wel zelf in huis hebben zijn heimelijke observaties, bijvoorbeeld in buitengebieden waarbij een observatie vanuit een pand of auto niet mogelijk is, omdat deze niet aanwezig zijn of direct op zouden vallen.
Om een beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij een opzet gemaakt door 2 camera's met afstandbediening aan elkaar te koppelen. Op deze manier kunnen wij een beeld geven van hoe je iemand recht aan kunt kijken op nog geen 7 meter afstand, en deze persoon niet kunt zien.
De foto hieronder is gemaakt van de rechercheur, terwijl de 2e foto op hetzelfde moment door de rechercheur gemaakt is.

Ziet u de rechercheur op de eerste foto?


Beweeg met de muis over de foto om de locatie van de rechercheur te zien. Klik op de foto om zijn locatie in te zoomen.
Digitaal Onderzoek:
De meeste onderzoeken hebben veel baat bij digitaal (voor)onderzoek en daarom is het in onze ogen van cruciaal belang om hier bedreven in te zijn zodat het onderzoek niet onnodig veel tijd en geld kost. Door jarenlange ervaring en specifieke training in het vinden van informatie vanuit digitale media (waaronder het internet) is het mogelijk om snel zoveel mogelijk informatie van een bepaald onderwerp of persoon te vinden.


Wilt u meer weten over onze denkwijze en specialisaties, neem dan contact met ons op.